Ιστορικό

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας, ιδρύθηκε το 1982 και συστάθηκε το 1984 με το Π.Δ.153/84 ΦΕΚ 48/Α/18-4-1984 , συμπληρώνει δηλαδή από την ίδρυσή της αρκετά χρόνια παρουσίας και έργου υποδομής για την πόλη μας. Κατά γενική ομολογία, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική παρουσία και για ένα έργο ζωής που αφορά όλους μας.

ΔΕΥΑΒ LOGOΠριν από 30 περίπου χρόνια η πόλη διεκδικούσε νερό για όλες τις ώρες της ημέρας, για 365 ημέρες το χρόνο, απαιτούσε τα νερά της βροχής να μην καταστρέφουν τις περιουσίες των δημοτών και αξίωνε τα λύματα να μην καταλήγουν ανεξέλεγκτα στα γύρω ποτάμια. Όπως κάθε τι το καινούργιο έτσι και η επιχείρηση αυτή όταν ιδρύθηκε συγκέντρωσε τα «πυρά» και τις αντιδράσεις ορισμένων αιρετών αντιπροσώπων και πολιτών.

Οι περισσότεροι μιλούσαν για «περιττή επιχείρηση η οποία δεν είχε να προσφέρει κάτι σημαντικό, διότι η Βέροια είχε πολλά νερά», κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι «θα πληρώσουμε το νερό για σαμπάνια».

Όλοι όμως σιωπούσαν όταν οι γειτονιές της πόλης πλημμύριζαν στην πρώτη βροχή, όταν λόγω των έντονων κλίσεων στις κατηφόρες τα νερά της βροχής προκαλούσαν καταστροφές, στα μαγαζιά και τα σπίτια των κατοίκων, όταν όλο το χρόνο αλλά κυρίως τα καλοκαίρια το νερό δεν έφτανε στις πολυκατοικίες λόγω της χαμηλής πίεσης του δικτύου με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να στερούνται το νερό σε μια πόλη που το είχε άφθονο γύρω της (υπάρχουν ακόμη τα ντεπόζιτα σε πολλές ταράτσες οικοδομών), όλοι σιωπούσαν όταν τα λύματα της πόλης έτρεχαν με ανοικτούς αγωγούς στους μπαχτσέδες και τα χωράφια του κάμπου.

Κάποιος έπρεπε να φέρει το νερό που υπήρχε στο βουνό, σε κάθε σπίτι της πόλης, σε επαρκείς ποσότητες, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να πάρει τα λύματα και να τα απομακρύνει με ασφάλεια.
Αυτό έκανε η ΔΕΥΑ Βέροιας και σήμερα όλα αυτά φαντάζουν μακρινά, σχεδόν άγνωστα.

Σήμερα όλη η πόλη χαίρετε
• το υγιεινό ασφαλές και σε επαρκείς ποσότητες νερό της. Τα υποδειγματικά δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης λυμάτων και ομβρίων υδάτων, καλύπτουν σήμερα όλη τη πόλη και όχι μόνο.
• για μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες βιολογικού καθαρισμού της χώρας
• τις τεράστιες σύγχρονες δεξαμενές του νερού, τον πρώτο βιολογικό καθαρισμό Αστικών Λυμάτων στο Νομό,
• το υπερσύγχρονο χημείο της επιχείρησης,
• την τεράστια υλικοτεχνική υποδομή από τα νέα γραφεία τα αυτοκίνητα έως την πλήρη μηχανογράφηση όλων των υπηρεσιών και το διαδίκτυο,
• το πιο σύγχρονο (ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο) έργο του τηλε-ελέγχου - τηλεχειρισμού του δικτύου ύδρευσης της πόλης
• την εξασφάλιση του χαμηλότερου δυνατού κόστους για το παρεχόμενο πόσιμο νε¬ρό.
• τον σωστό προγραμματισμό και η σωστή διαχείριση, που φαίνονται ξεκάθαρα στα οικονομικά πεπραγμένα κάθε περιόδου
• για να συμπληρωθούν όλα αυτά με το έμπειρο και ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης.

Diaxeiristiki sΌλα αυτά είναι δείκτες πολιτισμού, αποτελούν κατάκτηση όλων και παρακαταθήκη για τα παιδιά μας ενώ αποδεικνύουν το έργο ζωής που επιτελεί η ΔΕΥΑΒ για την πόλη μας, με σεβασμό στον πολίτη και στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗisopng ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΟΤ ΕΝ IS0 9001:2008 για το νερό και τις υπηρεσίες της και την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 για το σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΣΠΑ, απαραίτητο εργαλείο για την υποβολή μελετών - προτάσεων έργων και ένταξη τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Όλα αυτά σε κάποιους μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά, μπορεί κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται ή να κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτών των έργων υποδομής.
Εάν η πόλη δεν είχε σήμερα λυμένα τέτοια προβλήματα υποδομής και ανάπτυξης
• θα μπορούσε να οραματίζεται για το μέλλον;
• θα μπορούσε να ελπίζει σε μια τουριστική ανάπτυξη;
• θα μπορούσε να δώσει ελπίδες και βάσιμες προϋποθέσεις σε νέους επαγγελματίες για νέες επενδύσεις;

Φανταστείτε όλους αυτούς τους στόχους σε μια πόλη που θα είχε αμφιβόλου ποιότητας νερό λίγες ώρες την ημέρα, μια πόλη που θα πλημμύριζε στην πρώτη ψιχάλα ή μια πόλη που θα ήταν γεμάτη από βόθρους και λύματα.

Ευτυχώς για όλους εμάς η ΔΕΥΑΒ φρόντισε και φροντίζει όλ' αυτά να αποτελούν μακρινό παρελθόν.
Αποδείξαμε το έργο μας στην πόλη, μέριμνά μας για το μέλλον, η ίδια υποδομή να γίνει κατάκτηση σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Νέου Δήμου Βέροιας.

Μέχρι σήμερα και μέσα από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ με τη συμπαράσταση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, κατασκευάστηκε Βιολογικός Καθαρισμός στο Σέλι, δίκτυο ύδρευσης σε Ραχιά, Γεωργιανούς, Μ. Σάντα, Τριπόταμο, Σέλι και δίκτυο αποχέ¬τευσης στο Πανόραμα Βέρροιας, στα Ασώματα, στο Λαζοχώρι και στο Ταγαροχώρι. Με την συνεργασία μας με την τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, κατασκευά¬στηκε δίκτυο ύδρευσης στο Ξηρολίβαδο και εξωτερικός αγωγός αποχέ¬τευσης στο Σέλι προς όφελος των δημοτών. Το Τεχνικό Πρόγραμμα της ΔΕΥΑΒ, μαζί με το πρόγραμμα καθημερινής συντήρησης των δικτύων και των εγκαταστάσεων εκτελείται απρόσκοπτα.

Οι συμπολίτες μας που έχουν ζήσει και σε άλλες πόλεις θα μπορούν να συγκρίνουν καλύτερα και να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια Υπηρεσία που να επεμβαίνει άμεσα σε κάθε βλάβη και να την αποκαθιστά στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Συμμετέχουμε ως εταίρος, μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσα¬λονίκης, την ΔΕΥΑΛάρισας και το Συμβούλιο λυμάτων και ομβρίων Λάρνακας, στην πρόταση χρηματοδότησης στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα Life+ για την αξιολόγηση των προοπτικών Εναλλακτικής Διαχείρισης της Λάσπης του Βιολογικού μας Καθαρισμού. Ετοιμάσαμε μελέτες και προτάσεις χρηματοδότησης για τις αποχετεύσεις για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του «Καποδιστριακού» Δήμου Βέροιας.
Παράλληλα, η ΔΕΥΑΒ προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση, την επέκταση της στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Βέροιας.

Ήδη τα πρώτα βήματα σ'αυτή την κατεύθυνση ξεκίνησαν
• με το έργο της αποχέτευσης Μακροχωρίου, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και δημοπρατήθηκε στις 27/9/2011,
• την έγκριση χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή μεμονωμένης εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Τοπικής Κοινότητας Πολυδενδρίου Δήμου Βέροιας» από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013» αλλά και
• με τους τηλεελέγ-χους - τηλεχειρισμούς των δικτύων ύδρευσης Αποστόλου Παύλου και Μακεδονίδος,
έργα στα οποία η συμβολή μας είναι καθοριστική.
Στόχος, οι υποδομές που απολαμβάνει ο κάθε δημότης στη σημερινή πόλη της Βέροιας, να γίνει και θα γίνει, «κατάκτηση» του κάθε δημότη νέου Καλλικρατικού Δήμου. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία υπάρχει. Η όρεξη για δουλειά υπάρχει. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρου¬με και θα τα καταφέρουμε.
Το έργο που γίνεται από τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΒ φαίνεται καθημερινά. Αρκετά στοιχεία του θα βρείτε στη παρούσα ιστοσελίδα. Στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να το κατανοήσετε, να το εκτιμήσετε και να το προστατέψετε.

Παρ' όλα αυτά, έχει σημασία νομίζω να τονισθούν κάποιες πλευρές ιδιαίτερα σημαντικές που χαρακτηρίζουν τη ΔΕΥΑΒ.
Η σύγχρονη οργάνωση της επιχείρησης, η συνεργασία Διοίκησης και προσωπικού σε ότι αφορά μελέτες, κατασκευές, επισκευές, επιβλέψεις έργων, χρηματοδοτήσεις, έχει ως αποτέλεσμα την έγκαιρη, ποιοτική και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, εκτέλεση τους.

Συνέπεια όλων αυτών είναι το υγειονομικά ασφαλές νερό που πίνουμε καθώς και το σταθερά χαμηλό τιμολόγιο Ύδρευσης - Αποχ/σης που υπάρχει στην πόλη μας το οποίο γίνεται ακόμη χαμηλότερο στις ευαίσθητες κοινωνι¬κές ομάδες. Σήμερα, απαλλάσσονται από κατανάλωση 30 κυβικών μέτρων το δίμηνο οι άποροι, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, ΑΜΕΑ και άλλες ιδιαίτερες περιπτώσεις, ενώ απαλλάσσονται από κατανάλωση 50 κυβικών οι πολύτεκνοι, ενώ υπάγονται στις παραπάνω απαλλαγές, προς το παρόν και οι χήρες ή χήροι τρίτεκνοι με τρία (3) ανήλικα παιδιά και οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των € 15.000,00

Η επιχείρηση αποτιμώντας το έργο τόσων χρόνων, δε διστάζει να βάλει νέους και υψηλότερους στόχους όπως:
• Ακόμη καλύτερη οργάνωση για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του δημότη.
• Ένταξη σε νέα προγράμματα χρηματοδότησης για έργα (στα νέα δημοτικά διαμερίσματα και επεκτάσεις).
• Αστυνόμευση των δικτύων.
• Είσπραξη οφειλομένων λογαριασμών.
• Διατήρηση χαμηλού τιμολογίου και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το έργο μας μπορεί να θάβεται, αλλά δεν κρύβεται.

Κινούμαστε με διαφάνεια και με σαφείς αναπτυξιακούς προσανατολισμούς. Με τους ίδιους προσανατολισμούς, με την ίδια συνέπεια και με ακόμη μεγαλύτερο έργο, η ΔΕΥΑΒ θα έχει και πάλι τον δικό της σπουδαίο ρόλο, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, για μια δυνατή και ισχυρή Βέροια, αντάξια στις απαιτήσεις των καιρών.

κτίριο διοίκησηςΔΕΥΑΒΠληροφοριακά στοιχεία της Επιχείρησης

Η Επιχείρηση ιδρύθηκε το 1984 με το Π.Δ.153/84 ΦΕΚ 48/Α/18-4-1984 και αρχικά ήταν εγκατεστημένη σε κτίριο επί της οδού Αντ. Καμάρα. Τον Σεπτέμβριο του 1998 εγκαταστάθηκε στο ιδιόκτητο κτίριό της επί της οδού Κεντρικής 203. Η Επιχείρηση ασχολείται με την κατασκευή και συντήρηση έργων ύδρευσης και αποχέτευσης ως και με την επεξεργασία αστικών λυμάτων.

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Τα γραφεία της Επιχείρησης είναι εγκατεστημένα σε νεόδμητο διώροφο κτίριο με ισόγειο και υπόγειο συνολικού εμβαδού 550τ.μ περίπου, ενώ η αποθήκη της Επιχείρησης είναι εγκατεστημένη σε ισόγειο κτίριο συνολικού εμβαδού 250 τ.μ περίπου.

Αντικείμενο εργασιών

Η Επιχείρηση ασχολείται με την κατασκευή και συντήρηση έργων ύδρευσης και αποχέτευσης , την επεξεργασία αστικών λυμάτων ως και με την σύνταξη μελετών έργων ύδρευσης και αποχέτευσης..

Απασχολούμενο προσωπικό
Εργαζόμενοι αορίστου χρόνου (51)
Διαφόρων ειδικοτήτων όπως: Μηχανικοί – Τεχ/γοι Μηχ/κοί, Χημικοί Μηχανικοί και Χημικοί, Εργοδηγοί – τοπογράφοι, Τεχνίτες Υδραυλικοί,
Ηλεκτροτεχνίτες- μηχανοτεχνίτες, , Οδηγοί, Διοικητικοί, Εργάτες ύδρευσης- αποχέτευσης , Αποθηκάριος

Τμήματα Επιχείρησης

Α. Γραφεία Επιχείρησης
Β. Αποθήκη – Γραφείο Συντήρησης
Γ. Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ)
Δ. Ταμείο στην Δημοτική αγορά.
Ε. Δεξαμενές Ύδρευσης Πασχαλίδη, Δεξαμενές Ύδρευσης Αρζόγλου, Δεξαμενή Ύδρευσης 3ης Διανομής Πανοράματος, Πηγές Μαυρονερίου.
Δεξαμενή Ύδρευσης Καλλιθέας, Δεξαμενή Ύδρευσης Στρατοπέδου, Δεξαμενή Ύδρευσης Πρ.Ηλία, Πηγές Ασπρονερίου, Αντλιοστάσιο Ύδρευσης 3ης Διανομής Πανοράματος.

Α. ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο χώρος των γραφείων βρίσκεται σε ιδιόκτητο διώροφο κτίριο με ισόγειο και υπόγειο στην οδό Κεντρικής 203 στη Βέροια.
Στο ισόγειο βρίσκονται, το Γραφείο Πελατείας, το Ταμείο, η Γραμματεία,η Μηχανογράφηση και ο Τηλεέλεγχος-Τηλεχειρισμός.
Στον Α΄ όροφο βρίσκονται, η αίθουσα συνεδρίασης του Δ.Σ συστεγαζόμενη με το γραφείο του Προέδρου της Επιχείρησης, το γραφείο του Διευθυντή, το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, το Λογιστήριο, το γραφείο του Προϊσταμένου Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας.
Στο Β΄ όροφο βρίσκονται, το γραφείο του Προϊσταμένου Τεχνικής Υπηρεσίας, το γραφείο Προμηθειών, το γραφείο Μελετών- Κατασκευών, το γραφείο της Τοπογραφικής Υπηρεσίας, η Γραμματεία Διοίκησης.
Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως χώρος Αρχείου, και Αποθήκη.

Β. ΑΠΟΘΗΚΗ – ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ο χώρος της Αποθήκης και τα γραφεία Συντήρησης στεγάζονται σε ενοικιαζόμενο οίκημα στη οδό Θεσσαλονίκης . Η Αποθήκη αποτελείται από έναν ενιαίο αποθηκευτικό χώρο όπου είναι αποθηκευμένα τα διάφορα υλικά και το μηχανουργείο. Τα γραφεία Συντήρησης αποτελούνται από το γραφείο του Υπεύθυνου συντήρησης, το γραφείο του αποθηκάριου και το γραφείο των υδραυλικών- εργατών.

 Βιολογικός Καθαρισμός ΔΕΥΑΒ sΓ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

Ο χώρος της Εγκατάστασης Επεξεργασίας λυμάτων της πόλης Βέροιας βρίσκεται στο 8 χιλ. της παλαιάς Ε.Ο. Βέροιας – Θεσσαλονίκης, καλύπτει έκταση περίπου 70.000 τ.μ. και περιλαμβάνει το κτίριο Διοίκησης (γραφεία , Χημείο Πόσιμου νερού, Χημείο λυμάτων, αποδυτήρια), ηλεκτρολογείο, μηχανουργείο, Υ/Σ μέσης και υψηλής τάσης, αντλιοστάσιο ανύψωσης λυμάτων, τμήμα εσχάρωσης, εξαμμωτή, μεριστές ροής, αντλιοστάσιο ανακυκλοφορίας, δεξαμενές πρωτοβάθμιας καθίζησης, δεξαμενές αερισμού, δεξαμενές Β΄ καθίζησης, προπαχυντές- παχυντές λάσπης, κτίριο αφυδάτωσης λάσπης, κτίριο απολύμανσης λυμάτων, αντλιοστάσιο εξόδου λυμάτων.

 

Δ. ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Το ταμείο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς. Αποτελείται από τον χώρο του ταμείου εμβαδού περίπου 50τ.μ. Χωρισμένο στο 1/3 με γκισέ για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ε. ΠΗΓΕΣ – ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ - ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

 Ασπρονέρι1 sΠΗΓΕΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ

Ο χώρος των Πηγών Ασπρονερίου βρίσκεται 2 χιλιόμετρα περίπου από τα όρια του Δήμου Βέροιας στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας –Σελίου. Περιλαμβάνει τον χώρο των φρεατίων συλλογής του πόσιμου νερού.

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 3ης ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Ο χώρος του Αντλιοστασίου 3ης Διανομής βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τις Πηγές Ασπρονερίου. Περιλαμβάνει τον χώρο της δεξαμενής όγκου 100 κ.μ , τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, .

 

ΠΗΓΕΣ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ sΠΗΓΕΣ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ

Ο χώρος των Πηγών Μαυρονερίου βρίσκεται 9 χιλιόμετρα περίπου από τα όρια του Δήμου Βέροιας στο Δ.Δ Ράχης. Περιλαμβάνει τον χώρο των φρεατίων συλλογής του πόσιμου νερού, τον χώρο αποθήκευσης διαφόρων υλικών, τον χώρο εγκατάστασης των συστημάτων απολύμανσης (δοσιμετρικές αντλίες χλωρίωσης), τον χώρο αποθήκευσης του απολυμαντικού μέσου (υποχλωριώδες νάτριο) .

 

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

Ο χώρος των Δεξαμενών Πασχαλίδη βρίσκεται στη συνοικία Πανόραμα περίπου στα όρια του Δήμου Βέροιας. Περιλαμβάνει τον χώρο των δύο (2) δίδυμων δεξαμενών όγκου 2.800 κ.μ η κάθε μία, τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, τον χώρο αποθήκευσης του απολυμαντικού μέσου (υποχλωριώδες νάτριο), τον χώρο εγκατάστασης των συστημάτων απολύμανσης (δοσιμετρικές αντλίες χλωρίωσης).

 ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

Ο χώρος των Δεξαμενών Αρζόγλου βρίσκεται 4 χιλιόμετρα περίπου από τα όρια του Δήμου Βέροιας στο Δ.Δ Ράχης. Περιλαμβάνει τον χώρο των δύο (2) δίδυμων δεξαμενών όγκου 1.700 κ.μ η κάθε μία, τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, τον χώρο αποθήκευσης του απολυμαντικού μέσου (υποχλωριώδες νάτριο), τον χώρο εγκατάστασης των συστημάτων απολύμανσης (δοσιμετρικές αντλίες χλωρίωσης).

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 3ης ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Ο χώρος της Δεξαμενής 3 ης Διανομής Πανοράματος βρίσκεται 2 χιλιόμετρα περίπου από τα όρια του Δήμου Βέροιας στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας –Σελίου. Περιλαμβάνει τον χώρο της δεξαμενής όγκου 150 κ.μ περίπου , τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, τον χώρο αποθήκευσης του απολυμαντικού μέσου (υποχλωριώδες νάτριο), τον χώρο εγκατάστασης των συστημάτων απολύμανσης (δοσιμετρικές αντλίες χλωρίωσης).

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο χώρος της Δεξαμενής Καλλιθέας βρίσκεται 3 χιλιόμετρα περίπου από τα όρια του Δήμου Βέροιας στο Δ.Δ Ράχης Περιλαμβάνει τον χώρο της δεξαμενής όγκου 150 κ.μ , τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, .

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

Ο χώρος της Δεξαμενής Στρατοπέδου βρίσκεται εντός της πόλης Βέροιας Περιλαμβάνει τον χώρο της δεξαμενής όγκου 300 κ.μ , τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, .

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Ο χώρος της Δεξαμενής Πρ. Ηλία βρίσκεται εντός της πόλης Βέροιας . Περιλαμβάνει τον χώρο της δεξαμενής όγκου 150 κ.μ , τον χώρο εγκατάστασης των βανών, δικλείδων κ.λ.π, .