Απρ 16

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρα εξαπάτησης πελατών από αγνώστους

1 υποκλοπεςΣε χθεσινό περιστατικό που έπεσε στην αντίληψη της ΔΕΥΑ Βέροιας, άγνωστοι τηλεφώνησαν σε τοπική επιχείρηση λέγοντας ότι είναι δήθεν από τη ΔΕΥΑΒ, ζητώντας τραπεζικούς λογαριασμούς για υποτιθέμενες οφειλές. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) ενημερώνει τους καταναλωτές και πελάτες της, ότι πράγματι κάνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με οφειλέτες της και τους ζητά να προσέλθουν στην Υπηρεσία για να τακτοποιήσουν ή να διακανονίσουν τις οφειλές τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητούνται τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτες, κωδικοί ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό τους στοιχείο. Όποιος πολίτης δεν νιώθει σίγουρος για κάποια τηλεφωνική επικοινωνία, να ζητήσει το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου και το σταθερό του τηλέφωνο για να τον καλέσει ο ίδιος. Τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΒ αρχίζουν από 23310788… Η επιχείρηση ποτέ δεν επικοινωνεί με απόκρυψη αριθμού. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να απομονώσουμε τους απατεώνες!

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ