Πιστοποίηση ποιότητας

ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000

 espa1420   el2

Τηλέφωνο βλαβών

Όλο το εικοσιτετράωρο  23310 21814
   

filodimosI    tritsis front

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚH ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ


 ebill

 eservices

Το όραμα μας

  • Αντλούμε την δύναμη από την συμπαράσταση των δημοτών, τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό, και υποσχόμαστε πως θα συνεχίζουμε αξιόπιστα να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό προς όφελος του τόπου και των πολιτών.
  • Δίνουμε τη δική μας καθημερινή μάχη  για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό και φυσικά τη σωστή διαχείριση του νερού
  • Η σωστή διαχείριση, διάθεση και προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου μας είναι τόσο σημαντική όσο και η αξία του καθαρού νερού για την διατήρηση της ζωής

 

Υδρευση

Υπηρεσία παροχής νερού κατάλληλου για πόση σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες στην Ελλάδα προδιαγραφές

Αποχεύτευση

Υπηρεσία λειτουργίας του δικτύου υπονόμων,των ακαθάρτων οικιακής χρήσης και των ομβρίων υδάτων της περιοχής αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΒ

Βιολ.καθαρισμός

Υπηρεσία επεξεργασίας λυμάτων. Χώρος βιοχημικών διεργασιών, με σκοπό τον καθαρισμό των λυμάτων ώστε να διατεθούν ακίνδυνα στο περιβάλλον.

Χημείο

Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Νερών και Λυμάτων της ΔΕΥΑ Βέροιας. Ιδρύθηκε το 1989 με κύριο σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της

Τηλεέλεγχος

Σύστημα Τηλεελέγχου - Τηλεχειρισμού και Διαχείρισης Διαρροών των δικτύων ύδρευσης της πόλης της Βέροιας και των δημοτικών ενοτήτων αυτής

Aποτελέσματα αναλύσεων ποιοτικού ελέγχου του νερού

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Το νερό αποτελεί πηγή ζωής. Δεν είναι τυχαίο ότι η δεκαετία 2005-2015 έχει χαρακτηρισθεί ως η διεθνής δεκαετία δράσης «Νερό για τη Ζωή». Την ίδια στιγμή που η διαχείριση του νερού αποτελεί για όλες τις κοινωνίες αλλά και την ίδια την Ελληνική πολιτεία μια μεγάλη πρόκληση.

Σήμερα η ΔΕΥΑ Βέροιας, που προέκυψε από τις επιταγές του Καλλικράτη, διαχειρίζεται το σύνολο των θεμάτων Ύδρευσης – Αποχέτευσης  ολόκληρου του νέου Δήμου. Η πρόκληση είναι μεγάλη, καθόσον  το αντικείμενο υποχρεώσεων της επιχείρησης πολλαπλασιάστηκε με την ενσωμάτωση τεσσάρων τέως Καποδιστριακών Δήμων ανεβάζοντας τον αριθμό των Τοπικών Κοινοτήτων σε είκοσι έξη (26) και τον αριθμό των Δημοτικών Κοινοτήτων σε δύο (2).

Με τα παραπάνω δεδομένα σε ισχύ και με ένα υδατικό ισοζύγιο κατακερματισμένο, η νέα ΔΕΥΑΒ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα για να επιτύχει δίκαια, καινοτόμα και  αποτελεσματικά συστήματα διοίκησης – διαχείρισης  και παραγωγής σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Το έργο του νέου Δ.Σ. της Επιχείρησης είναι διπλό:

να αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μέσω της προσφοράς βέλτιστων υπηρεσιών και εξεύρεσης λύσεων σε θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και 

να φροντίσει για τη  βιωσιμότητα της Επιχείρησης, σε άμεσο συγκερασμό όμως με τα οικολογικά δεδομένα και την Πράσινη Ανάπτυξη.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Β. έως σήμερα έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στον τομέα της σύγχρονης υποδομής στην πόλη μας και ζητάμε την καθολική συμπαράσταση, κατανόηση και βοήθεια στην πραγματοποίηση των οραματισμών μας για μια όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη.

Σύμμαχός μας στο δύσκολο αυτό έργο είναι η συσσωρεμένη εμπειρία, αλλά και η υπευθυνότητα του προσωπικού, της επιχείρησης.

Για εμάς στη ΔΕΥΑΒ το θέμα της διαχείρισης του νερού αλλά και όλων των θεμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα μας.

Δίνουμε τη δική μας καθημερινή μάχη  για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, τον αναπτυξιακό προσανατολισμό και φυσικά τη σωστή διαχείριση του νερού. 

Η σωστή διαχείριση, διάθεση και προστασία των υδατικών πόρων του Δήμου μας είναι τόσο σημαντική όσο και η αξία του καθαρού νερού για την διατήρηση της ζωής. 

Μεταξύ των σκοπών μας είναι η αξιοποίηση της συσσωρευμένης εμπειρίας , η διεκδίκηση πόρων για την επίλυση θεμάτων του παρόντος και τη δημιουργία του μέλλοντος που μας αξίζει!

Σε  αυτόν τον καλό αγώνα σε καλούμε να συμμετάσχεις κι εσύ. Βοηθώντας εκεί που μπορείς στην ορθολογική χρήση του αγαθού που λέγεται νερό και στην γενικότερη επίτευξη των στόχων και σκοπών της επιχείρησής μας.

Με την ευκαιρία δε αυτή, θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι τόσο το Διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης όσο και οι εργαζόμενοι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια αφ' ενός μεν να περιορίσουν τις δαπάνες και να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους αφ' ετέρου δε να εκπληρώσουν ένα μεγάλο στόχο τους, να προχωρήσουν και να υλοποιήσουν το επενδυτικό πρόγραμμα στον τομέα των δικτύων, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.  

Η έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση όλων των ευκαιριών και των δυνατοτήτων που παρέχουν τα διάφορα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα, σε συνδυασμό με τη σωστή επένδυση των δικών μας πόρων θα φέρουν την Επιχείρηση σε ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες.

Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και ως εκπρόσωπος όλων των στελεχών και εργαζομένων της Επιχείρησης μπορώ να μεταφέρω την  περηφάνια όλων μας για το έργο που έχει παραχθεί για τους δημότες του Δήμου μας.

Αντλούμε την δύναμη από την συμπαράσταση των δημοτών, τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό, και υποσχόμαστε πως θα συνεχίζουμε αξιόπιστα να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

Είναι γεγονός πως η πόλη της Βέροιας έχει αρχίσει να λειτουργεί σε Ψηφιακούς ρυθμούς, προσφέροντας λύσεις στην καθημερινή μας διαβίωση μέσα από εφαρμοσμένες ή καινοτόμες Ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής.

Στην Ψηφιακή αυτή μετάβαση η ΔΕΥΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα στον πολίτη να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου .

Με την βοήθεια της νέας τεχνολογίας ο κάθε χρήστης μπορεί να αιτηθεί για μια σειρά από υπηρεσίες  ( νέα σύνδεση, διακοπή σύνδεσης, επανασύνδεση υδρόμετρου, για επέκταση ή μετατόπιση σύνδεσης κλπ) ή ακόμη να μας ενημερώσει για βλάβη που έχει  αντιληφθεί.

Σύντομα δε, θα μπορεί από τον τόπο διαμονής του να συνδιαλλαγή οικονομικά με την υπηρεσία μας μέσα από το διαδίκτυο και να εξοφλήσει πιθανές οφειλές (ακόμη και όταν αυτός βρίσκεται εκτός Ελλάδος).

Θα ήθελα κλείνοντας να σας παροτρύνω να πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες του διαδικτυακού τόπου www.deyav.gr, να εξυπηρετηθείτε από τις οn-line υπηρεσίες που σας προσφέρει και να ανοίξετε ένα δίαυλο επικοινωνίας μαζί μας.

 

 

Ευχαριστώ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΣ