Σεπ 01

Ανακοίνωση πρόσκλησης Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών για το έργο « Επέκταση –ολοκλήρωση συστήματος τηλελέγχου-τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών πόλης Βέροιας και δημοτικών ενοτήτων» της ΔΕΥΑ Βέροιας

diavouleysiΗ ΔΕΥΑ Βέροιας ανακοινώνει ότι τίθενται σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές του έργου του Θέματος, όπως έχουν συνταχθεί από το αρμόδιο τμήμα της επιχείρησης..

Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση δεν αποτελεί έναρξη διαγωνιστικής διαδικασίας  και ότι η ΔΕΥΑ Βέροιας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να λάβει ή όχι υπόψη της ή  να τροποποιήσει τις παρατηρήσεις των οικονομικών φορέων που θα συμμετέχουν στη διαβούλευση και να τις ενσωματώσει ή όχι στο τελικό κείμενο τεχνικών προδιαγραφών που θα αποτελέσει μέρος των εγγράφων διαγωνιστικής διαδικασίας.

Μετά το πέρας της προθεσμίας για τη διενέργεια της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Βέροιας (www.deyav.gr) με τα στοιχεία των οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στη διαβούλευση καθώς και τις υποβληθείσες παρατηρήσεις.

Εφιστάται η προσοχή προς του οικονομικούς φορείς για την αποφυγή καταχώρησης προτάσεων και οποιωνδήποτε λοιπών πληροφοριών / στοιχείων εμπιστευτικής φύσης απευθείας μέσω της διαδικτυακής ηλεκτρονικής φόρμας του ΕΣΗΔΗΣ καθώς τα ανωτέρω στοιχεία αναρτώνται αυτούσια στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ, ως σχόλια επί της ανακοίνωσης διενέργειας της διαβούλευσης.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει 17 ημέρες από την ανάρτησή της στη διαδικτυακή Πύλη του ΕΣΗΔΗΣ, δηλαδή από  6/9/2017 έως και  22/9/2017

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΒ και στη διαδικτυακή Πύλη του ΕΣΗΔΗΣ.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών Προδιαγραφών.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:

1.Σιδηρόπουλος Χρήστος ,Μηχανολόγος Μηχανικός,Τηλ.2331078834       

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Τσακτάνης Ηλίας, Χημικός Μηχανικός Τηλ.2331078804

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

1. Για τις Τεχνικές Προδιαγραφές πατήστε εδώ.

2. Για την απόφαση ένταξης της πράξης πατήστε εδώ

3. Για το link της ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (17DIAB000002094 ) πατήστε http://www.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/searchDeliberations.htm?execution=e1s3

4. Για τις επικαιροποιημένες Τεχνικές Προδιαγραφές πατήστε  εδώ.